2012-11-23 14:54:05• hírek • Szatmár.ro

Nem a szavazatokért házalnak!

Balogh Sándor, az RMDSZ képviselőjelöltje rendkívül hasznosnak tartja a lakosokkal folytatott találkozókat, amelyeken megyeszerte részt vesznek az RMDSZ jelöltjei.

Az elmúlt hetekben több ezer Szatmár megyei lakoshoz jutott el a Romániai Magyar Szövetség üzenete. Csak Szatmárnémetiben mintegy 150, megyeszerte pedig több ezer önkéntes dolgozik azon, hogy a Szatmár megyeiek megismerhessék a december 9-i választások valódi tétjét. Házról házra járnak, együtt a jelöltekkel.

Balogh Sándor képviselőjelölt és Maskulik Csaba szenátorjelölt is, az RMDSZ többi jelöltjével együtt az elmúlt napokban is több lakossági fórumon vett részt, házaikban, munkahelyelyükön keresték fel a Szatmáriakat. Balogh Sándor elmondása szerint rendkívül jó módja a személyes kontaktus megteremtése a jelölt és a választó között. A Majtény községben lakó képviselőjelölt a majtényi házról házra akció keretében többször is elmondta, hogy nem csupán a szavazatokért házal, többet jelent az a támogatás és a sok bíztatás, amit a szatmáriaktól kap

. „Más jelöltek négyévente megjelennek és teleszórják a községet röpcédulákkal és plakátokkal. Én azonban itt élek Önök között, ismerem szükségleteiket, gondjaikat. Tudom mi fáj Önöknek, mert ugyanazok a dolgok fájnak nekem is., ezért minden rám, és az RMDSZ jelöltjeire leadott szavazattal azt erősítik meg, aki nem csak ígérget, hanem tenni is akar Önökért, a mi vidékünkért, községünkért" - magyarázta Balogh, utalva arra, hogy mennyire fontos olyan otthont teremtenünk magunknak a szülőföldünkön, ahonnan gyermekeink nem vágynak el, sőt, ahova az elvándoroltak szívesen hazavágynak. A tájékoztató akció folytatódik, az RMDSZ jelöltjei a napokban több településre is eljutnak.

Balogh Sándor és Maskulik Csaba ezúton is meg szeretne kérni minden szatmárit, hogy december 9-én járuljanak az úrnák elé, szóljanak bele sorsuk alakulásába. Szavazzanak Balogh Sándorra és Maskulik Csabára és az RMDSZ jelöltjeire!

Egész Szatmár megyét bejárják az RMDSZ jelöltei

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: